Over Les Ann

Bij Les Ann vinden we kwaliteit en duurzaamheid erg belangrijk. Al onze producten zijn dan ook van hoge kwaliteit en zoveel mogelijk in Nederland gemaakt. Wij willen graag dat je je lekker voelt, daarom hebben we comfortabele t-shirts, dames sweaters, broeken, tassen, linnen beddengoed én accessoires voor koken & tafelen. Onze producten zijn met zorg geselecteerd en ontworpen. Daarbij zijn alle producten ook nog eens van duurzame kwaliteit!

Leren tas

Altijd je sleutels kwijt? Dan is onze leren tas helemaal jouw ding! Ontworpen en handgemaakt in Nederland, dus iedere tas is echt een uniek item. Bij de handgemaakte tas hoort natuurlijk ook een bijpassende handgemaakte clutch om jouw outfit helemaal compleet te maken. Onze prachtige leren tassen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit leer in de enige bestaande leerlooierij in Nederland. Unieker kan bijna niet! 

Linnen dekbedovertrek

Ook voor de nachtrust kun je bij Les Ann terecht. Heerlijk slapen doe je namelijk onder een linnen dekbedovertrek van Les Ann.Het geeft niet alleen een chique uitstraling aan jouw slaapkamer, linnen is ook nog eens heerlijk zacht en luchtig. In de winter heerlijk warm en in de zomer lekker koel. Linnen is duurzaam en is veel sterker dan katoen, jouw dekbed gaat dus lang mee!